Šta je BSS

Sigurnost društva zavisi od nivoa spremnosti i kvalitetne reakcije u vanrednim situacijama. Od svih rizika koji su prisutni u našem životu i poslovanju, najveće posedice donosi rizik od nastanka požara. Spremnost za kvalitetnu i brzu reakciju je moguća samo ako se pravovremeno informišemo-edukujemo za ponašanje u ovakvim situacijama, i naravno opremimo odgovarajućom opremom i sistemima, uz njihovo kvalitetno i pravovremeno održavanje.

Visok stepen bezbednosti od požara i tehničke bezbednosti našeg Partnera, je moto našeg poslovanja. Brend BSS prisutan je na tržištu Republike Srbije 10 godina, a transformisan u Kompaniju BSS ( Balkans Security Services doo) od aprila 2015. Godine se vraća na tržište, stremeći da uskladi potrebe svojih partnera, domaće zakonodavstvo i Evropske vrednosti u svom poslovanju.

Uz obezbeđivanje svih zakonima definisanih I propisanih zahteva, pojednostavljivanjem procesa realizacije, uvođenjem kompletnog spektra usluga i prisustvom u svim gradovima Republike Srbije, omogućili smo svojim Partnerima efikasnije poslovanje sa nama, a time i objedinili odgovornost u realizaciji čitavog procesa.

BSS je prisutan tokom realizacije svih faza posla: od idejnog rešenja, projekta, realizacije projekta i ugradnje opreme, do servisa, kontrolisanja I održavanja svih uredjaja i sistema iz oblasti bezbednosti od pozara. Pored navedenog pružamo I druge usluge koje su direktno povezane sa ispunjavanjem minimalih mera propisanih zakonom, kao što je čišćenje suve i masne ventilacije.

Uvažavajući potrebe Partnera, i stavljajući njihovo zadovoljstvo, kao jednu od osnovnih premisu poslovanja, želimo da svoje poslovanje podignemo na još viši nivo i time maksimalno doprinesemo bezbednosti korisnika, zaštiti njegovog vlasništva i smanjenju rizika za nastanak požara u celini.

Usluge

BSS Projekti

Inženjering predstavlja sistem integracije više složenih procesa sa ciljem konačne implementacije objekta. BSS project nudi objedinjenu uslugu u oblasti inženjeringa sa aspekta bezbednosti od požara.

BSS Tehnika

Za sve naše klijente, od trenutka kada je zadatak definisan, Projekt Menadžer je dodeljen, kao osoba koja ima sva ovlašćenja i odgovornost da organizuje, planira i olakša projektovanje sistema, isporuku i montažu.

PPZ Butik

Ut bibendum vehicula est, eget malesuada ligula congue eget. duis sodales nulla set amet sempre.

BSS Dimničar

Vivamus viverra nibh in quam bibendum interdum. Duis convallis est ante, id pulvinar tortor tempus.